Haluatko jääkiekkokirjoittajaksi?

  Haluatko jääkiekkokirjoittajaksi?

  Jääkiekkoexpertti hakee vahvistuksia sekä NHL-, AHL- että maajoukkuerosteriinsa.

  Jääkiekkoexpertti on vuonna 2013 perustettu jääkiekkoaiheinen verkkolehti, jonka erikoisalaa on NHL. Maailman kovimman jääkiekkoliigan ohella tarjontaamme kuuluvat myös AHL ja maajoukkueiden osalta tärkeimmät arvoturnaukset.

   

  ”Päällimmäinen tavoitteemme on olla suomalaisittain johtava NHL-media.”

   

  Luonnollisesti päähuomiomme keskittyy NHL-uutisointiin, mutta oleellinen osa tarjontaamme ovat myös henkilökuvat, mielenkiintoiset juttusarjat ja kantaa ottavat mielipiteet.

  Päällimmäinen tavoitteemme on olla suomalaisittain johtava NHL-media.

  Tavoitteseen päästäksemme olemme rakentaneet jokaiselle NHL-seuralle yksilöllisesti profiloidut joukkuesivut. Kunkin seuran sivuilta löydät niin pelaajarosterit, otteluohjelmat, uutiset, loukkaantumistilanteen ja Huhulandian, jonka olemme rakentaneet puhtaasti pelaajasiirtoja sekä erilaisia huhuja varten.

  Tämän kaiken edellä mainitun lisäksi olemme hankkineet yksinoikeuden kulttimaiseen suosioon nousseen NHL Without a Mapin neljännen tuotantokauden esittämiseen ja lanseeranneet samoihin aikoihin ensimmäisenä suomalaismediana NHL:ään erikoistuneen Podcastin.

  Jääkiekkoexpertti on toiminut myös ponnahduslautana monille toimituksessamme työskennelleille henkilöille isompiin ympyröihin, kuten isoihin mediainstituutteihin ja jopa NHL:ään kykyjenetsijäksi. Lisäksi olemme olleet innoittaja monille rosterissamme mukana olleille kirjoittajille ja osa heistä on päätynyt pestinsä myötä opiskelemaan journalismia.

  Meille voit siis hakeutua, mikäli suhtaudut intohimoisesti jääkiekkoon, sinulla on aito palo kirjoittamiseen, koet kielioppisi olevan kohtuullisen vahvalla tasolla ja ennen kaikkea tiedät haluavasi tätä.

  Mottomme ei ole pelkästään ”Paremman lätkäjournalismin puolestapuhuja”, vaan myös, osaltaan kliseinen, ”Rakkaudesta lajiin”.

  Meiltä löytyy avoimia paikkoja tällä hetkellä:

  AHL-toimittajille
  Maajoukkuetoimittajille
  NHL-toimittajille
  SoMe-vastaavalle
  Yleistoimittajille

  Koulutamme kaikki kirjoittajamme vaatimallemme tasolle, joten mikäli et ole kokenut kirjoittaja, ei huolta: meillä opit kirjoittamisen tärkeimmät salat.

  Mikäli kiinnostuit, ota välittömästi yhteyttä ja hyppää kelkkaamme taistelemaan meille punaista vaatetta, eli klikkijournalismia vastaan.

  Yhteydenotot osoitteeseen: urheiluexpertti(ät)gmail.com

  Jääkiekkoexpertti – Paremman lätkäjournalismin puolestapuhuja

  No Comments Yet.

  Leave a comment