Huhulandia: Milan Lucic jatkaa uraansa Oilersissa? – huhut sen kuin kiihtyvät

  Huhulandia: Milan Lucic jatkaa uraansa Oilersissa? – huhut sen kuin kiihtyvät

  Voimahyökkääjä Milan Lucicin Edmonton Oilers -sopimusta pidetään jo joissakin huhuissa lähes sataprosenttisen varmana.

  Kanadalaishyökkääjä Milan Lucic edusti Boston Bruinsia pitkään, vuodet 2007-2015, kunnes hänet kaupattiin seurasta viime kesänä Los Angeles Kingsiin. Lucic pelasi lopulta enkelten kaupungissa hyvän sesongin, sillä hän iski 81 runkosarjaotteluun 20 maalia ja yhteensä 55 tehopistettä.

  Nyt 28-vuotiaan voimahyökkääjän sopimus on umpeutumassa ja hänestä on tulossa rajoittamaton vapaa agentti, kun markkinat aukeavat 1. heinäkuuta. Lucic on itse kertonut olevansa halukas jatkamaan uraansa Los Angelesissa, mutta tämä ei valitettavasti ole tällä hetkellä vaihtoehto. Kingsin palkkakatossa on nimittäin tilaa ainoastaan reilut 4 miljoonaa dollaria.

   

  PS4_Xbox One_orange

  TÄSTÄ PS4/Xbox One -arvontaan!!!

   

  Lucicin edellisen kolmivuotisen sopimuksen cap hit oli 6 miljoonaa dollaria, eikä tuo summa tule ainakaan kamalasti uuden pahvin myötä pienenemään. Lisäksi Kingsillä on muitakin vapaita agentteja, kuten esimerkiksi Kris VersteegLuke SchennJamie McBain sekä Jhonas Enroth. Lucicin jatkosopimus kuninkaiden kanssa on siis tällä hetkellä käytännössä mahdottomuus.

  Lucic onkin asiasta luonnollisesti täysin tietoinen ja hän etsiikin tällä hetkellä kuumeisesti uutta seuraa. Seuraavaksi joukkueeksi on huhuiltu jo pidemmän aikaa Edmonton Oilersia ja nämä spekulaatiot ovat vain kuumenneet viime päivien aikana.

  NHL:ssä on tällä hetkellä meneillään ajanjakso, jossa joukkueet sekä pelaajat ja agentit saavat keskustella alustavasti mahdollisista sopimuksista. Lucic oli eilen raporttien mukaan Edmontonissa, yhdessä UFA-puolustaja Jason Demersin kanssa, keskustelemassa sopimuksesta Oilersin kanssa. Tämäkös on nyt lyönyt lisää liekkiä huhuihin.

  Useat Pohjois-Amerikan kiekkotoimittajat ovat ottaneet tilanteeseen kantaa Twitterin puolella. Esimerkiksi Gene Principe, joka on Edmontonissa asuva Sportsnetin toimittaja, kertoi erään lähteen sanoneen, että Lucicin ja Oilersin sopimus on sataprosenttisen varma. Lähteistä toinen olikin sitten varovaisempi, sillä hänen mukaansa osapuolten välinen pahvi on ”ainoastaan” 95 % varma.

  ESPN:n Pierre Lebrun taasen rauhoitteli huhuja, sillä hän kertoi, että Lucicista on kiinnostunut noin 10 joukkuetta, vaikkakin suurin osa alustavista neuvotteluista on käyty puhelimen välityksellä.

  Oilersin sisäpiiriin kuuluva Bob Stauffer kertoi taasen Edmonton Journalissa, että öljymiehet on Lucicin toivelistalla vasta toisella sijalla, sillä hyökkääjä haluaisi koviten Anaheim Ducksin riveihin. Stauffer kertoi myös sen, että Oilers haluaa hankkia uuden puolustajan mielummin vaihtokaupan kautta, kuin tehdä sopimuksen Demersin kanssa.

  Edmonton Journalin entinen kiekkotoimittaja Curtis Stock kertoi taasen Twitter-tilillään, että Oilers tulisi tekemään sopimuksen juuri Demersin kanssa. Kyllä nämä NHL:n hullut päivät ovat vain hienoa aikaa.

  Kovimman huhun NHL-faneille antoi lopulta Boston Bruinsin hovitoimittaja Joe Haggerty, sillä hänen mukaansa Oilers tulisi kauppaamaan Taylor Hallin toisaalle, jos se onnistuu hankkimaan Lucicin riveihinsä. Hallin avulla öljymiehet pyrkisi nimenomaan vahvistamaan heikkoa alakertaansa ja hankkimaan sinne sen johtajan, jota se on etsinyt jo usean kauden ajan.

  Kyseisessä liikkeessä olisi luonnollisest todella suuret riskit, mutta kenties se on juuri sitä mitä Oilers kaipaakin: se on nimittäin selvää, että joukkueen nykyisellä rungolla ei suurempia voiteta ja ehkä kokoonpano kaipaakin juuri kyseistä herättelyä.

  NHL:n vapaat markkinat aukeavat siis 1. heinäkuuta, klo 18:00 Suomen aikaa. Ennen tätä kaikki huhut ovat pelkästään huhuja, mutta kun aika koittaa, käy NHL:ssä sen jälkeen todellinen kuhina.

  Juuso Silén

  Lähde: Pro Hockey Talk

  Seuraa Twitteristä@juusosilen @jaakiekkoexpert

  No Comments Yet.

  Leave a comment