Ikävät uutiset jatkuvat – Patrick Kanea epäillään raiskauksesta

  Ikävät uutiset jatkuvat – Patrick Kanea epäillään raiskauksesta

  Patrick Kanea epäillään vakavasta rikoksesta.

  The Buffalo News tietää kertoa, että Chicago Blackhawksin tähtipelaajaa Patrick Kanea epäillään raiskauksesta.

  Viime kauden päätteeksi Stanley Cup -voittoa, jo kolmatta viimeiseen kuuteen vuoteen, juhlinut Patrick Kane on ajautunut vakaviin ongelmiin. The Buffalo News nimittäin julkaisi uutisen, jonka mukaan yhdysvaltalaistaituria epäillään raiskauksesta.

  Kyseinen mediataho kertoo, että paikallinen naishenkilö on syyttänyt Kanea seksuaalisesta kontaktista, johon nainen ei itse ole ollut halukas. Tietojen mukaan kyseinen nainen on käynyt sairaalassa ja hänelle on tehty raiskaustesti.

  Hamburgin (sijaitsee Buffalossa) poliisi ei lähtenyt ottamaan sen kummemmin kantaa Kanen tilanteeseen, sillä mitään syytteitä ei olla vielä nostettu.

  – Me emme voi kieltää tai vahvistaa rikostutkimusta ennen kuin epäiltyä ihmistä syytetään rikoksesta, Hamburgin poliisipäällikkö Gregory G. Wickett vastasi uteluihin Kanen raiskausepäilyksestä.

  Chicago Blackhawksista otettiin kantaa epäilykseen, mutta vain todella niukkasanaisesti, mikä on täysin ymmärrettävää.

  – Me olemme tietoisia asiasta ja tällä hetkellä keräämme tilanteesta mahdollisimman paljon lisätietoa. Olisi siis vääriin lähteä kommentoimaan asiaa tässä vaiheessa tämän laajemmin, Blackhawksista kommentoitiin Chicago Sun-Timesille.

  Myös NHL otti kantaa asiaan vahvistamalla, että ”he ovat tietoisia poliisitutkimuksesta ja he seuraavat tilanteen kehittymistä”.

  WKWB puolestaan julkaisi tiedon, jonka mukaan epäilty raiskaus olisi tapahtunut mahdollisesti baarissa, joka kulkee nimellä Evans.

  Tällä hetkellä asiaan on turha ottaa vielä sen kummemmin kantaa, sillä tilanne on kokonaisuudessaan täysin auki. Huippu-urheilijoita ja ylipäätään rikkaita ihmisiä syytetään ajoittain aiheettomasti tällaisista tilanteista, rahan toivossa, mutta myös osa syytteistä pitää paikkansa.

  Kane on ollut aiemminkin rikostutkinnan kohteena, useampaankin kertaan, ja niistä vakavin tapahtui vuonna 2009, kun ensi kaudesta alkaen 10,5 miljoonan dollarin vuosipalkasta nauttivaa yhdysvaltalaista ja hänen serkkuaan syytettiin taksikuskin pahoinpitelystä. Myös kyseinen tapahtuma sijoittui Buffaloon, josta Kane on kotoisin.

  Marko Ollonqvist

  Lähde: NBC Sports

  Seuraa Twitterissä: @OllonqvistMarko @urheiluexpertti

  No Comments Yet.

  Leave a comment