Melkoinen shokkipäätös – Taylor Hall New Jersey Devilsiin

  Melkoinen shokkipäätös – Taylor Hall New Jersey Devilsiin

  Edmonton Oilers on kaupannut viime vuosien parhaan pelaajansa Taylor Hallin New Jersey Devilsiin.

  Edmonton Oilersin ehdottomiin ykköspelaajiin lukeutuvan Taylor Hallin nimi on noussut voimakkaasti esiin viime aikojen siirtohuhuissa. Näitä huhuja oli liikenteessä jo ennen viime viikonloppuna järjestettyä NHL:n varaustilaisuutta, mutta sen jälkeen, kun Oilers pääsi monien yllätykseksi varaamaan Jesse Puljujärven, kiihtyivät puheet vain entisestään.

  Tänään pohjoisamerikkalaismediat puolestaan raportoivat Milan Lucicin jo allekirjoittaneen sopimuksen Oilersin kanssa. Sitä ei ole voitu kuitenkaan vielä vahvistaa, sillä kanadalaislaiturin sopimus Los Angeles Kingsin kanssa päättyy vasta heinäkuun 1. päivänä, mutta mitä ilmeisimmin kaikki yksityiskohdat ovat jo kunnossa.

   

  PS4_Xbox One_orange

  TÄSTÄ PS4/Xbox One -arvontaan!!!

   

  Viimeistään Lucic-uutisen jälkeen alkoi käydä yhä selvemmäksi, että Oilersin GM:nä toimiva Peter Chiarelli on valmis läikyttämään vettä oikein huolella, tekemällä ison vaihtokaupan. Seuran tiedettiin nimittäin kipeästi tarvitsevan selkeän ykköspuolustajan ja niinpä albertalaisten kiinnostavin yksittäinen vaihtokappale – okei, Connor McDavidin jälkeen – tuli kyseeseen: Taylor Hall myytiin New Jersey Devilsiin.

  Tässä kohtaa jokainen varmasti miettii yhtä oleellista kysymystä: kuka on Devils-puolustajista sellainen kaveri, josta on selkeäksi alakerran liideriksi?

  Niinpä.

  No, moni on tästä asiasta satavarmasti eri mieltä, mutta Oilersin näkökulmasta tuo puolustaja on Adam Larsson. Kyllä, kuulitte oikein – Adam Larsson, sillä hän siirtyy vaihtokaupassa toiseen suuntaan.

  Tässä vaiheessa moni varmasti ajattelee, että kaupassa siirtyy varmasti myös muita todella merkittäviä palasia Oilersin suuntaan, vaan eipä liiku: Hall ja Larsson vaihtavat maisemaa päikseen, ilman minkäänlaisia muita vaihtokappaleita.

  Tällä hetkellä oikeastaan ainoa asia, joka voisi selittää nyt nähtyä vaihtokauppaa, olisi se, että Chiarellilla on jo jotain muutakin valmiina takataskussaan. Mutta, mikäli näin ei ole, voidaan hänen eittämättä todeta menettäneen täysin järkensä.

  Hall on vasta 24-vuotias laituri, joka on nuoresta iästään huolimatta pelannut NHL:ssä jo 381 runkosarjaottelua, iskien niissä tehot 132+196.

  Larsson on niin ikään nuori, vasta 23-vuotias puolustaja, jolla on korkea kehityspotentiaali. Hänen vaihtoarvonsa on kuitenkin todella kaukana Hallin vastaavasta, eikä hän ole kyennyt ottamaan NHL:ssä vielä sellaista johtavan puolustajan asemaa, joka toimisi edes jonkinasteisena perusteena tälle kaupalle.

  Larsson on tähän mennessä pelannut NHL:ssä 274 runkosarjaottelua ja kirjannut niissä tehot 9+60.

  Päikseen suoritetun vaihtokaupan lähteenä toimii äärimmäisen luotettava toimittaja Bob McKenzie.

  Marko Ollonqvist

  Lähde: Bob McKenzie (Twitter)

  Seuraa Twitterissä: @OllonqvistMarko @jaakiekkoexpert

  No Comments Yet.

  Leave a comment