Minnesota Wild jatkoi Jason Zuckerin sopimusta – kaksivuotinen jatkopahvi

  Minnesota Wild jatkoi Jason Zuckerin sopimusta – kaksivuotinen jatkopahvi

  Minnesota Wild on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjänsä Jason Zuckerin kanssa.

  Minnesota Wild on tiedottanut tehneensä jatkosopimuksen hyökkääjä Jason Zuckerin kanssa. 24-vuotiaan laitahyökkääjän tuore sopimus on pituudeltaan kaksi vuotta ja yhteisarvoltaan 4 miljoonaa dollaria.

  State of Hockeyssa riittää vielä selkeästi uskoa Wildin omaan varaukseen, vaikka viime kausi ei ollutkaan Zuckerille paras mahdollinen. Hän viimeisteli kauden 2014-15 aikana 51 runkosarjaotteluun hienot tehot 21+5, tuoden siis paljon kaivattua maalintekovoimaa Wildin hyökkäyspäähän, mutta päättyneellä kaudella hän jäi 71 ottelussa tehoihin 13+10.

   

  PS4_Xbox One_orange

  TÄSTÄ PS4/Xbox One -arvontaan!!!

   

  – Asia on varsin yksinkertainen: hänen on oltava selkeästi parempi ensi kaudella, Wildin päävalmentajana loppukauden toiminut John Torchetti kommentoi Zuckerin kauden 2015-16 suorituksia Dallas Stars -ottelusarjaan päättyneen kauden jälkeen The Dallas Morning Newsin haastattelussa.

  Tulevaisuudessa Zuckerin merkitys Wildille saattaa nousta vain entisestään, vaikka päättyneen kauden suoritukset eivät siihen ehkä viitteitä antaisikaan. Seuran uudeksi päävalmentajaksi saapunut Bruce Boudreau nimittäin tunnetaan pelaajien osalta nopeutta suosivana valmentajana ja juuri nopeus on se kaikkein tärkein yksittäinen osa-alue Zuckerin pelaamisessa, mikä on tehnyt hänestä NHL-tason pelaajan.

  Ylipäätään Zucker tulee mitä todennäköisimmin saamaan omat mahdollisuutensa Wildin kärkikentällisissä, kun Thomas Vanek ja mitä todennäköisimmin myös kaksikko David Jones & Justin Fontaine ovat ulkona seuran ensi kauden suunnitelmista.

  Toki Wild saattaa olla isokin tekijä perjantaina käynnistyvillä vapailla pelaajamarkkinoilla, millä saattaa olla vaikutusta joukkueen tulevan kauden pelaajarosteriin, mutta siitäkin huolimatta nopealle ja maalintekoon kykenevälle Zuckerille annettaneen omat näytönpaikkansa.

  Marko Ollonqvist

  Lähde: NBC Sports

  Seuraa Twitterissä: @OllonqvistMarko @jaakiekkoexpert

  No Comments Yet.

  Leave a comment