Pikasähke: Chicago Blackhawks jatkosopimukseen Richard Panikin kanssa

  Pikasähke: Chicago Blackhawks jatkosopimukseen Richard Panikin kanssa

  Chicago Blackhawks on solminut vuoden jatkosopimuksen Richard Panikin kanssa.

  Chicago Blackhawks ilmoitti keskiviikkona tehneensä vuoden jatkosopimuksen laitahyökkääjänä pelaavan Richard Panikin kanssa. Uutisen kirjoitushetkellä ei ole vielä tiedossa, kuinka rahakas miehen uusi pahvi on.

  25-vuotias slovakialaishyökkääjä pelasi viime kaudella Blackhawksin riveissä 30 ottelua, iskien niissä 14 tehopistettä. Blackhawks hankki Panikin riveihinsä Toronto Maple Leafsista tammikuun alussa, vaihdossa Jeremy Moriniin.

  PS4_Xbox One_orange

  TÄSTÄ PS4/Xbox One -arvontaan!!!

   

  NHL:ssä mies on pelannut kaiken kaikkiaan 181 runkosarjaottelua, joissa hän on kerännyt tililleen 25 maalia ja kaiken kaikkiaan 47 tehopistettä. Etenkin viime kauden loppupuolella Panik näytti jo merkkejä paremmasta, ja hän pääsikin pelaamaan pudotuspeleissä hetkittäin yhdessä Jonathan Toewsin sekä Patrick Kanen kanssa.

  – Hän pystyy pelaamaan joko vasemmassa tai oikeassa laidassa ja ensimmäisessä, kolmannessa tai neljännessä ketjussa, Blackhawksin GM Stan Bowman kertoi.

  – Se on jotakin sellaista mistä me pidämme. Hän on todella taitava, nopea, vahva, kilpailullinen ja hän omaa hyvän fysiikan. Nyt me toivomme, että hän pystyy pelaamaan jatkuvasti samalla tasolla kuin loppukaudesta. Kun hän tuo peliin parhaan osaamisensa, pystyy hän olemaan kaukalossa dominoiva pelaaja.

  Petri Suni

  Lähde: CBS Chicago

  No Comments Yet.

  Leave a comment