Pikasähke: Forsberg-kaupassa Capitalsiin saapunut Michael Latta saa etsiä itselleen uuden seuran

  Pikasähke: Forsberg-kaupassa Capitalsiin saapunut Michael Latta saa etsiä itselleen uuden seuran

  Washington Capitals ei aio tehdä jatkosopimusta Filip Forsberg -kaupan yhteydessä seuraan saapuneen Michael Lattan kanssa.

  Kun Michael Latta ei saa jatkosopimusta Washington Capitalsiin, ei tämä normaalisti ylittäisi täällä kylmässä pohjolassa uutiskynnystä juuri millään tavalla.

  Nyt kuitenkin kävi juurikin näin ja seuraavaksi tulevat perustelut: Latta nimittäin saapui Capitalsiin Filip Forsberg -kaupan yhteydessä, yhdessä tshekkihyökkääjä Martin Eratin kanssa. Samana päivänä kun Forsberg allekirjoitti Nashville Predatorsin kanssa kuusivuotisen ja 36 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen, jatkaa Erat ensi kaudella pelejään Tshekin pääsarjassa, ja Latta ei taasen saa enää jatkosopimusta Capitalsiin. Hauskaa, eikö?

   

  PS4_Xbox One_orange

  TÄSTÄ PS4/Xbox One -arvontaan!!!

   

  Forsberg on nyt pelannut Predatorsin riveissä, minne hänet siis Capitalsista kaupattiin, 182 runkosarjaottelua tehoin 60+73, vaikka hän on vasta 21-vuotias. Tilastot eivät valehtele ja hänestä onkin kovaa vauhtia kasvamassa NHL-tason supertähti.

  Erat taasen pelasi Capitalsin riveissä ”huimat” 62 runkosarjakamppailua, joissa hän keräsi tililleen kaksi maalia ja yhteensä 27 tehopistettä. Lattan numerot ovat vielä surkeammat, sillä runkosarjaotteluita hänen vyölleen kertyi 113 kappaletta ja tehoja 4+13. Nyt molemmat ovat saaneet lähteä Capitalsin organisaatiosta, mutta Forsberg jatkaa vakuuttavaa menoaan kantrikaupungissa.

  Forsberg varattiin Capitalsiin ensimmäisellä kierroksella (11.) kesän 2012 draftissa. Monet sivustot olivat kuitenkin arvioineet hänen olevan jopa viiden ensimmäisen varattavan pelaajan joukossa, joten Capitals teki tilaisuudessa todellisen ryöstön.

  Kun surullisen kuuluisa vaihtokauppa lopulta tapahtui, toimi Capitalsin GM:nä useita muitakin huonoja ratkaisuja tehnyt George McPhee. Hänen apurinaan taasen työskenteli seuran nykyinen GM Brian MacLellan, joka on kertonut julkisesti jo viime vuoden tammikuussa, että hän haluaisi peruuttaa kyseisen vaihdon. Kyseessä onkin lähihistorian kenties surkein vaihtokauppa juuri Capitalsin osalta.

  Juuso Silén

  Lähde: Stephen Whyno (Twitter)

  Seuraa Twitteristä@juusosilen @jaakiekkoexpert

  No Comments Yet.

  Leave a comment