Pikasähke: Randy Carlyle palaa Anaheim Ducksin päävalmentajaksi?

  Pikasähke: Randy Carlyle palaa Anaheim Ducksin päävalmentajaksi?

  Televisiokanava TSN:n kiekkotoimittaja Darren Dregerin mukaan Anaheim Ducks ilmoittaa huomenna Randy Carlylen paluusta joukkueen päävalmentajaksi.

  Randy Carlylen mahdollisesta paluusta Anaheim Ducksin penkin taakse on huhuiltu jo pitemmän aikaa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että asialle saadaan varmistus hyvin pian. Televisiokanava TSN:n asiantuntijana toimivan Darren Dregerin twitterissä lähettämän viestin mukaan asialle voidaan saada varmistus jo keskiviikkona.

  Carlyle toimi Ducksin päävalmentajana pitkään vuosina 2005-2012, mutta heikosti sujunut syksy vuonna 2011 oli seurajohdolle tarpeeksi ja Carlyle sai lähteä. Vielä saman kauden aikana Carlyle korvasi Ron Wilsonin Toronto Maple Leafsin päävalmentajana. Huippuvuosi kanadalaisvalmentajan johtamalle Ducksille osui kaudelle 2006-07, jolloin kalifornialaisseura juhli sen ensimmäistä ja toistaiseksi viimeistä Stanley Cupia.

  PS4_Xbox One_orange

  TÄSTÄ PS4/Xbox One -arvontaan!!!

   

  Kanadalaisen huhuttu paluu joukkueen päävalmentajaksi on aiheuttanut todella voimakkaita negatiivisia reaktioita seuran faneissa. Vaikka Carlylen voittoprosentti NHL-valmentajana runkosarjassa on kohtuullinen (57,4%), pidetään häntä liian vanhanaikaisena valmentamaan nykypäivän NHL:ssä. Lisäksi Carlylen auktoriteettia pidetään liian heikkona, jotta hän pystyisi johtamaan joukkojaan edestä, jäämättä suurimpien tähtipelaajien varjoon.

  Carlylen poissaolon ajan Ducksia valmensi Bruce Boudreau. Boudreau valmensi Ducksin jokaisella täydellä kaudellaan pudotuspeleihin, mutta ei koskaan konferenssin finaaleita pidemmälle. Huonosta pudotuspelimenestyksestä johtuen Boudreau sai lähteä sen jälkeen, kun Nashville Predators pudotti kalifornialaiset kuluneen kevään pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

  Petri Suni

  Lähteet: Darren Dreger, The Hockey Writers

  No Comments Yet.

  Leave a comment