Viikingit Goes Global – Osa 3: Kapteenin puhe

  Viikingit Goes Global – Osa 3: Kapteenin puhe

  Jääkiekkoa Suomen II-divisioonassa pelaava Viikingit Vuosaaresta teki unohtumattoman harjoituspelireissun Britteinsaarille ja NHL WAMista tuttu, ja itsekin joukkueessa pelaava, Juho Manninen taltioi sen dokumentiksi.

  Viikingit Goes Global -dokumenttisarjan kolmannessa ja viimeisessä osassa Viikingit kohtaa Blackburn Hawksin, heti edeltävää Sheffield Steeldogs -ottelua seuranneena päivänä.

  Viime ottelussa jalkansa ikävännäköisesti loukannut viikinkikapteeni Sami Narkia oli humoristisella tuulella pelipäivän aamuna, aurinkoisessa Blackburnissa, vammastaan huolimatta.

   

  PS4_Xbox One_orange

  TÄSTÄ PS4/Xbox One -arvontaan!!!

   

  – Kyllä mä alkulämmöille lähden kokeilemaan, mutta sanotaanko näin, että aika kallis kaks vaihtoa, kun Englantiin asti tultiin, jos se siis siihen jäi, hyväntuulinen kapteeni totesi naureskellen.

  – Muistakaa, että tuo jää on paska. Kovia syöttöjä ja päät ylhäällä, joukkueen päävalmentajana toimiva Mika Strömberg paalutti.

  Nähtävästi Narkian reissusta ei tullut liian kallista, sillä kapteeni oli pitämässä joukkueensa maalilla, juuri ennen aloituskiekon pudottamista, varsin ytimekkään puheen. Hän halusi nimittäin näyttää entiselle seuralleen, olihan mies pelannut pari vuotta sitten Hawks-paidassa.

  – Nyt hei näytetään mitä me osataan. En mä teitä tänne turhaan tuonu. Nyt kaikki peliin!

  Sen pidemmittä puheitta, ei muuta kuin nauttimaan tämän huikean dokkarisarjan päätösjaksosta!

  2 responses

  1. Lisää dokkareita kehiin kaudelta sit, eikö vaan!?

   • Marko Ollonqvist

    Voidaan välittää palaute eteenpäin J-Manille.

  Leave a comment