Visiomme

Jääkiekkoexpertti.

Jääkiekkoexpertti on keväällä 2013 perustettu verkkolehti, jonka yksi ehdottomista päätavoitteista on nostaa suomalaisen urheilujournalismin tasoa.

Visiomme

Jääkiekkoexpertti on suomalaisille jääkiekkofanaatikoille keväällä 2013 luotu, syvemmälle pureutuva ja analyyttisempi media, joka poikkeaa edellä mainituilla vahvuuksilla valtamedioiden toimintatavoista.

Kyllästyneinä valtavirran suppeisiin artikkeleihin ja harhaanjohtaviin otsikoihin, halusimme tarjota hyvän journalismin perusperiaatteita noudattavan sivuston. Me emme tyydy pelkästään vain ilmoittamaan uusista tapahtumista, vaan perusperiaatteisiimme kuuluu pohtia tapahtumien syitä ja seurauksia. Meillä otsikot vastaavat sisältöä ja me pystymme tarjoamaan jutuillamme lukijoille aina jotain uutta.

Edellä mainitut arvot kiteytyvät sloganiimme: Paremman lätkäjournalismin puolestapuhuja. Arvojemme pohjalta olemme laatineet jokaisen kirjoittajamme allekirjoittaman moton: Analyyttisemmin.

Meille on myös erittäin tärkeää tarjota suomalaisille, jääkiekkoa aktiivisesti seuraaville ja journalistin urasta haaveileville henkilöille, uudenlainen alusta kehittyä kirjoittajana. Samalla toimimme myös erinomaisena ponnahduslautana mahdollista journalismin uraa varten. Erikoisuutena haluamme tarjota kirjoittajillemme mahdollisuuden kirjoittaa valtavirrassa vähemmän tunnetuista sarjoista, pelaajista ja tapahtumista.

Perinteisten uutisten ja mielipidetekstien lisäksi etenkin Henkilökuva- ja Tuntematon Talentti -artikkelisarjamme tarjoavat mielenkiintoisen haasteen korkealle tähtäävälle kirjoittajalle.

Jääkiekkoexpertin huolellinen journalistinen tuotanto toimii tulevaisuuden työnhakutilanteissa vahvana työnäytteenä CV:ssä ja kauttamme hankkimasi kokemus on tällaisissa tilanteissa arvossaan.