Voita matka jääkiekon MM-mitalipeleihin!

Jääkiekkoexpertti vetovihjeet.

Voita matka jääkiekon 2014 MM-kisoihin Minskiin sinulle ja kaverillesi

Sopivasti playoff-kauden tohinaan on tarjolla kilpailu jossa voi yhdellä nerokkaasti laaditulla vetolapulla kuitata itselleen sekä kaverilleen lennot, majoituksen ja liput jääkiekon 2014 MM-kisojen molempiin välieriin, pronssiotteluun sekä tietysti itse finaaliin!

Kilpailu on tuttu ns. rekkamieskisa jossa eniten kohteita yhdelle voittavalle lapulle saanut veikkaaja voittaa. Kisa toimii näin:

 

  1. Kirjaudu sisään Expektin pelitilille. Jos et omista vielä tiliä niin voit avata sen ilmaiseksi klikkaamalla tästä ja saat samalla tervetuliaiseksi riskittömän vedon 50€ panoksella. (Uutena asiakkaana voit siis käytännössä osallistua kisaan ilmaiseksi)
  2. Ilmoittaudu kisaan klikkaamalla Expektin Rekkamies-kisasivulla olevaa nappia. Pääset kilpailuihin klikkaamalla tästä.
  3. Aseta tämän jälkeen vetosi jossa on useampia kohteita samalla kupongilla. Minimipanos kisassa on 5€ ja minimikerroin per kohde on 1.50.
  4. Jos voitit vetosi, ota voittaneesta kupongista kuvaruutukaappaus ja lähetä kisatuloksesi osoitteeseen kilpailut@expekt.com. Kisatulos tulee lähettää 24 tunnin sisään vedon ratkeamisesta. Johtava tulos päivitetään kisasivulle.
  5. Se pelaaja jolla on eniten kohteita voittaneella vetolapulla kisan päättyessä 10.4.2014 saa mukavan rahavoittonsa päälle MM-kisapaketin ja alkaa miettiä kenet kavereistaan haluaa ottaa mukaan!

Johtava tulos on tällä hetkellä 9 kohdetta oikein (päivitetty 10.4.). Voit katsoa johtokupongin tästä. Kisaan saa osallistua niin monta kertaa kuin haluaa ja parantaa tulostaan kisan aikana. Ei muuta kuin rekkoja virittelemään, kaasu pohjaan ja turvallista matkaa!

 

 

Paljon etuja urheilufaneille koko kaudeksi 2014-2015. Tutustu tästä!

Sana on vapaa - ota kantaa ja kommentoi

*